MUŞ / MERKEZ - Yarpuzlu Ortaokulu

04365020272
04365020272
Adres
YARPUZLU KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ YARPUZLU KÜME EVLERİ MUS MERKEZ YARPUZLU ORTAOKULU BLOK NO 67 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
Kendisi ve çevresiyle barışık,milli ve manevi değerler ile çağdaş evrensel değerleri benimseyerek bunları davranış haline getiren,farklı düşüncelere saygılı,bilimsel düşünme gücüne sahip,teknolojiyi kullanabilen,öğrenmeyi öğrenen mutlu ve üretken bireyler yetiştirmek.
Misyon
Karşılıklı sevgi ve saygının egemen olduğu, bireylerin yetenekleri doğrultusunda kendilerini en üst seviyede gerçekleştirebilecekleri sürekli gelişimi esas alan öğrenci merkezli örnek eğitim kurumu olmak.
Başarılar
2021/2022 eğitim öğretim yılında yapılan bursluluk sınavında iki (2) öğrencimiz yüksek puan alarak burs almaya hak kazandılar. LGS´de ise iki öğrencimiz merkezi sınav puanıyla öğrenci alan liselere, bir öğrencimiz yetenek sınavıyla Spor Lisesine, 8 öğrencimiz ise Yerel Yerleştirme ile adreslerine en yakın olan okullara yerleşti.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DERS BAŞLAMA:08.30 BİTİŞ SAATİ:15.20
KALORİFER (KÖMÜR İLE)
Ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Köy
Okulumuz Muş Merkeze bağlı olup,merkezden uzaklığı 5 km´dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2022/2023 eğitim öğretim yılında yapılan LGS sınavında dört öğrencimiz merkezi sınav puanıyla öğrenci alan liselere, bir öğrencimiz yetenek sınavıyla Spor Lisesine, 15 öğrencimiz ise Yerel Yerleştirme ile adreslerine en yakın olan okullara yerleşti.