MUŞ / MERKEZ - Yarpuzlu Ortaokulu

MEHMET SELMAN GÜNDÜZ - OKUL MÜDÜRÜ

Muş Merkez Karakuyu köyünde doğdu. İlkokulu Karakuyu köyünde, ortaokulu ise Kızılağaç beldesinde Kızılağaç Cumhuriyet YİBO´da tamamladı. 2004 yılında Muş Anadolu Lisesini kazandı. 2008 yılında Fırat Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünü kazandı. 4 yıllık üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 2012 yılında Erentepe Yatılı Bölge Ortaokuluna Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak atandı.

Erentepe YBO´da 1 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2013-2018 yılları arasında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılından 2020 yılına kadar yine aynı okulda Müdür Vekili olarak görev aldı.

Mehmet Selman GÜNDÜZ, 02/09/2020 tarihinde Yarpuzlu Ortaokulu Okul Müdürü olarak başladığı görevini halen ifa etmektedir.